Kreative side

Kreative side
Smukke kosmetiktasker

søndag den 26. januar 2014

Babytæppe og gave til næste weekend

Det er ellers finale i håndbold, men det kan man ikke lige skrive hjem om , så jeg synes det var tiden til at skrive lidt på bloggen :-) det kan jo være det ændre sig lidt så vi for mulighed for at komme ind i kampen.



Nu har jeg fået syet lidt på det babytæppe, som i har set stofferne på for et lille stykke tid siden, jeg har bestilt lidt mere stof, så i må vente med hvordan det sidste kommer til at se ud til senere :-).


Jeg synes selv at det er blevet ok indtil nu, men spændende hvordan det færdige resultat bliver. :-)

Jeg har også gang i en værtindegave til næste weekend, så der syes på livet løs i øjeblikket.

mandag den 20. januar 2014

Kaffebrikker

Ja så blev jeg endelig færdig med Hannes Patchwork sommer DHU, bedre sendt end aldrig, og har nu afleveret dem hos min mor, og hun blev vældig glade for dem.


Jeg skal jo også igang med det babytæppe som jeg har vist billede af tidligere, mere herom senere.


 
 
 

søndag den 5. januar 2014

Ny mobiltaske

Så har jeg fået lavet en ny mobiltaske, jeg har nemlig fået ny mobil og den gamle var for stor, så det var bare igang og vupti så var den færdig.


Så nu er jeg klar til at starte på arbejde i morgen efter dejlige 14 dages ferie. Det er meget længe siden jeg har haft 14 dage i jul og nytår, jeg tror ikke siden jeg gik i skole og uha det er noget siden. Min første tanke da manden fik ferie  "Hvad skal vi bruge 14 dage i jul og nytår til vi er jo vandt til at arbejde?" Men jeg har virkelig nydt det, det er ikke blevet til det store syning, men i stedet gået mange ture og ryddet op. Kirkens Korshær har nydt godt af det og en del er kommet på genbrugsstationen. men hold op det er dejligt at få ryddet op.

onsdag den 1. januar 2014

Godt nytår - klar til babytæppe

Rigtig godt nytår til jer alle sammen. Jeg har ikke gået så meget til den igår, så jeg har været ved at finde stof til et babytæppe som jeg skal igang med. Så nu skal der ses på hvad jeg skal lave og hvordan det skal sættes sammen og om jeg skal bruge alle stofferne som er vedlagt stoffet med alfabetet,  så der er lidt vej endnu :-) Måske skal der en rød kant på til allersidst. Er der nogen der har ideer skal i ikke holde jer tilbage :-)


Jeg har lige fået en hyggelig frokost, nu er der ikke mere af alt det julemad tilbage, her er det en lækker rødkålsalat og en æg og reje mad. ´